Telfort klantenservice coNTACT

Telfort is een leverancier in Nederland met telegrafie, vaste telefonie en gedurende de afgelopen decennia is daar mobiele telefonie, internet en televisie toegevoegd. Telfort is volledig gefocust op de Nederlandse markt en positioneert zich in deze competitieve telecom markt. Bel 1885 voor het telefoonnummer van Telfort of om direct te worden doorverbonden.

Dit gesprek en ook het doorverbonden gesprek kost € 1,- per minuut plus uw gebruikelijke belkosten. Wees ervan bewust dat wij op geen enkele wijze verbonden, noch gelieerd zijn aan bedrijven genoemd op deze website.

Telfort klantenservice

Telfort is actief in de wereld van de telefonie, internet en televisie. Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Telfort er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Telfort waarop zij bereikbaar is.

Telfort bevorderd het gebruik van het allerlei soorten telefonie, televisie en online diensten voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Telfort doet haar best om veilige, betrouwbare en toekomstbestendige diensten aan te bieden, zodat iedereen altijd verbonden is.

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de Telfort Klantenservice. Wordt je ook moe van het zoeken naar het juiste telefoonnummer van Telfort? Bel direct 1885. Telfort wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar communiceren.

Klantenservice Telfort

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen wij jou direct doorverbinden met de gewenste afdeling van Telfort. Via de klantenservice van Telfort kun je veel informatie verkrijgen over: storingen op het netwerk, beltarieven, all-in-one pakketten, nieuwe diensten en producten en uw facturen.

Heb je een vraag over een dienst die je gefactureerd wordt? Of wil je gewoonweg meer informatie over andere Telfort gerelateerde zaken? Dan kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de Telfort je ook helpen. Natuurlijk kan je ook direct bellen naar het telefoonnummer 1885. Wij geven graag direct alle informatie die je nodig hebt, zoals het telefoonnummer van Telfort en de adresgegevens.

Telfort contactgegevens
Teleportboulevard 121
1043 EJ
Amsterdam
Toon telefoonnummer0900-9596
uwv contact telefoonnummer

Contact Telfort

Het telefoonnummer van Telfort nodig? Bel 1885 en wij verbinden je direct door of geven het telefoonnummer van Telfort, zodat je zelf kunt bellen. Je kunt de klantenservice bellen voor vragen over je abonnementen, storingen, facturen, betalingen of productinformatie. Mocht je algemene vragen hebben en wil je in contact komen met Telfort, dan kan je gemakkelijk bellen naar naar 1885. Wij kunnen je ook doorverbinden met de juiste afdeling van de klantenservice. Dus voor zowel particuliere als zakelijke vragen, kan er gebeld worden met 1885.

Geen onderdeel van Telfort

telefonie-services.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan Telfort. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een abonnement bij Telfort? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je abonnement of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van Telfort staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Telfort klantenservice.

Telefoonnummer Telfort

Wilt u direct het telefoonnummer van Telfort verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over Telfort zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is mogelijk. Voor het nummer van Telfort en andere zaken kan je terecht op telefonie-services.nl.

Telfort Contact

Wil je liever direct contact met Telfort? Dan kunnen wij iets voor je betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Wil je een storing melden? En wil je in contact komen met de klantenservice van Telfort? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Op zoek naar een nummer van bedrijf of persoon?
En u wordt direct doorverbonden.