Tele2 Contactgegevens
Wisselwerking 58
1112 XS
Diemen
Toon telefoonnummer020-7544444
Dit informatienummer kost € 1,- per minuut met een starttarief van 4,5 cent, plus uw gebruikelijke belkosten met een maximum van €25,00. Wees ervan bewust dat wij op geen enkele wijze verbonden, noch gelieerd zijn aan bedrijven genoemd op deze website. Dit tarief geldt ook als je je laat doorverbinden en vervolgens voor de gehele gespreksduur.
uwv contact telefoonnummer

Geen onderdeel van Tele2

Telefonie services is geen onderdeel van Tele2. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een abonnement bij Tele2? Wanneer u tele2 bellen wilt is het soms lastig om het telefoonnummer te vinden. Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je abonnement of misschien zelfs je telefoon. Het kan lastig zijn deze dingen alleen te regelen. De medewerkers van Tele2 staan bekend als servicegericht, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Tele2 klantenservice. Tele2 contact opnemen? Bel 1885.

Nummer Tele2

Wilt u direct het telefoonnummer van Tele2 horen? Dan kunt u 1885 bellen. Wij noemen als u dit wilt het nummer voor u op zodat u deze kunt opslaan. Verder geven wij ook aanvullende informatie over Tele2 zoals de adresgegevens en openingstijden. Wilt u direct doorverbonden worden? Ook dit is mogelijk. Voor het nummer van Tele2 en andere zaken kunt u terecht op Telefonie-services.nl

Tele2 Contact

Wilt u telefonisch contact met het Tele2? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. U hoeft niet zelf eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Wij kunnen u doorverbinden met de tele2 klanten service. Heeft u bijvoorbeeld een factuur gekregen waar u een vraag over heeft of heeft u een vraag over een abonnement? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de juiste persoon. Als je tele2 bellen wilt kun je soms maar lastig het telefoon nummer vinden. Bel daarom 1885 en wij verbinden u door met de juiste afdeling.

Klantenservice Tele2

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen we direct doorverbinden met Tele2. Via de klantenservice kun je veel informatie verkrijgen over wanneer je mobiele abonnement afloopt. Ook over de uitleg van de factuur kun je bij de vriendelijke medewerkers terecht. Je kunt direct bellen met 1885. Wij geven graag direct alle informatie die u nodig heeft zoals het nummer en de adresgegevens.

Contact Tele2

Het telefoonnummer van Tele2 nodig? Bel 1885 en wij verbinden je direct door of geven het telefoonnummer van Tele2 zodat je zelf kunt bellen. Je kunt de klanten service bellen voor vragen over je abonnement, factuur, telefoon en algemene vragen over het bedrijf. Ben je klant bij het bedrijf of wil je klant worden? Dan kun je ook met de salesafdeling worden doorverbonden. natuurlijk helpen de medewerkers van Tele2 je ook graag bij het advies over een nieuw abonnement.

Op zoek naar een nummer van bedrijf of persoon?
En u wordt direct doorverbonden.
Dit informatienummer kost € 1,- per minuut met een starttarief van 4,5 cent, plus uw gebruikelijke belkosten met een maximum van €25,00. Wees ervan bewust dat wij op geen enkele wijze verbonden, noch gelieerd zijn aan bedrijven genoemd op deze website. Dit tarief geldt ook als je je laat doorverbinden en vervolgens voor de gehele gespreksduur.